Vegas1122, vytaj na fore.
Na uvod tolko, ze kedze sa jedna o forum a nie diskusny chat, treba sa dost striktne drzat tem, tak aby aj ini uzivatelia (ti co sa zrovna nezucastnuju "chatu") mali moznost informacie na forach vyhladavat.
K tomu tolko: Ak bolo toto forum zalozene pod nazvom "Voda zo studne", treba sa v nom drzat tejto temy a neodchadzat k teme "Parametre vody pre CRS", alebo k temam o pouzivani RO a meraniach.
Kedze si sa napokon - ak som spravne pochopil - rozhodol vodu zo studne nepouzivat, pokladal by som tuto temu za nateraz uzavretu. Ak budes mat neskor skusenosti s chovom na vode zo studie (alebo ktokolvek iny), prosim bez vahania sem s nimi, tema to je zaujimava.
K parametrom vody je tu velmi dobra tema, ktoru aj si prestudujes, posunie ta to velmi velmi blizko k uspechu. Povedal by som, ze to je jedna z klucovych tem tohoto fora. Naozaj odporucam, prestuduj si ju! Ak budes mat aj potom otazky, kludne sa tam pytaj a velmi rad a vycerpavajuco ti tam odpoviem. Je tu vela skusenych ludi, ktori su tiez ochotni pomoct zaciatocnikovi a v pripade potreby mu online asistovay pri probemoch. Ak sa vsak budes pytat otazky vo forach na to neurcenych, neziskas z mojej strany nic moc viacej, ako pre obe strany trapne a otravne napomienky, ako je tato

PS: Skoda, ze novi clenovia fora toto vedia chapat a staci im to vysvetlit raz, pricom su tu starsi clenovia, ktori si to nejak nevedia zobrat k zrdcu. Nebudem menovat...
Chovam: taiwan bee, taiwan hybrid, sulawesi kardinal, CRS, CBS, bloody mary, blue velvet, blue topas