Substrat do krevetkaria, skusenosti s nim
-
Milos
- Dátum registrácie: 03 Okt 2014, 21:17
- Kontaktovať používateľa:
Re: Substrat do krevetkaria, skusenosti s nim
podla mojich skusensoti, v lahkom substrate sa vedia prehrabavat aj kotulky. a ja osobne to vitam, lebo dojedaju potravu, ktora zapadne a inak by len hnila v substrate.
Chovam: taiwan bee, taiwan hybrid, sulawesi kardinal, CRS, CBS, bloody mary, blue velvet, blue topas
-
Milos
- Dátum registrácie: 03 Okt 2014, 21:17
Ale to, ze nieco klesne na spodok substratu, by som neriesil. Ono to v tom klesa vzdy, tak alebo onak.
Chovam: taiwan bee, taiwan hybrid, sulawesi kardinal, CRS, CBS, bloody mary, blue velvet, blue topas
-
džara
- Dátum registrácie: 11 Okt 2014, 10:10
Re: Caridina cantonensis sp. Crystal Black
Denis mozes hodit foto obalu akadamy, ktoru pouzivas, resp. presnu znacku? mozno do ss odkial zohnat?
-
Denis
- Administrátor
- Dátum registrácie: 30 Sep 2014, 13:35
Re: Caridina cantonensis sp. Crystal Black
Dzara obal uz nemam, kupoval som hard, tvrdu. keby ste niekto nasiel mensiu frakciu, tak by to bolo super. tato je velka a krevetky do nej zaliezaju. kedze ale som dal len malu vrstvu substratu, tak by som to mal eliminovat. viem, rychlesie sa vybije akadama vdaka malej vrstve. zdroj hocijaky bonsaj obchod, mal som z dvoch zdrojov a nikdy nebol problem.
presuvam do temy o substrate
presuvam do temy o substrate
-
jamro27
- Dátum registrácie: 23 Jan 2015, 12:46
red/black bee, Taiwan bee hyrid, King Kong, Panda, Red Ruby, Blue/Red Bolt, Wine Red,Neo. Blue Velvet a zopar tigrov
http://rybicky.net/nadrze/24444
http://rybicky.net/nadrze/24444
- seic
- Dátum registrácie: 02 Jún 2015, 19:05
ja jsem nejdrive sehnal tuto...
ale uz mam kontakt v CR na prodejce bonsaji, ktery ma tu original Ibaraki...
ale uz mam kontakt v CR na prodejce bonsaji, ktery ma tu original Ibaraki...
- Majino
- Dátum registrácie: 08 Okt 2014, 21:19
Ja používam tu istú čo má seic. Po roku používania sa vobec nemelí, vyťahoval som ju z akva a pekne si držali zrniečka tvar.
- seic
Majino: ja to mam jen par mesicu, ale prozatim v poradku... na zacatku jsem ji poradne propral, jde tam videt mezi zrnicky nejaky "bordel", ale mozna je to detrit...
- Majino
Ja som ju nikdy neprepieral, nasypal pomaly do akva, zalial vodou a pokoj. Aj co som pozeral ine fora, nikto neprepieral, je to zbytocna robota naviac 
-
Denis
- Administrátor
Ja som akadamu nabral do sietky s vacsimi okami na chytanie rybiek a trochu akadamu popretriasal aby povypadaval ten najjemnejsi prach.
- seic
Majino: podle tech X kyblu spinaveho kalu co jsem vylil, to zbytecne urcite nebylo 
-
MikelCRS
- Dátum registrácie: 05 Okt 2014, 16:30
Mozno ano. Mozno si tym pranim rozdrvil akadamu. Tak by sa to dalo robit dlho, az kym by zostalo par najpevnejsich kamienkov.
- seic
MikelCRS: bral jsem to po troskach a uz po druhem proplachu byl viditelny vysledek...
- Majino
Presne ako píše MikelCRS, ten prach v akadame práveže vôbec nevadí a tým prepieraním sa práve veľa akadamy zničí. Naozaj sa netreba báť, nasypať, naliať vodu a vybavené 
-
piril
- Dátum registrácie: 03 Júl 2015, 20:28
Ahoj. Pouziva nekdo ADA Africana? A jestli ano tak pro ktere krevetky. Diky
-
Denis
- Administrátor
Ak si dobre spominam Adu Africanu ma v krevetkariu Miky. Neviem povedat ako je spokojny s nou, pretoze sa tu objavuje velmi sporadicky. Asi si nasiel chalan frajerku a nestiha 
- macadlo
- Dátum registrácie: 05 Jan 2016, 07:34
Caute mate niekto skusenosti so substratom GlasGarten Environment Aquarium Soil?
http://www.shrimp.sk/glasgartenenvironmentaquariumsoi4l
Obchod kde ho maju mam rovno pod nosom a ak by bol dobry nemusel by som spekulovat a zhanat napr. Ebi Shrimp Gold. Keby sa dal Ebi zohnat na slovensku tak neriesim. Dakujem
http://www.shrimp.sk/glasgartenenvironmentaquariumsoi4l
Obchod kde ho maju mam rovno pod nosom a ak by bol dobry nemusel by som spekulovat a zhanat napr. Ebi Shrimp Gold. Keby sa dal Ebi zohnat na slovensku tak neriesim. Dakujem
CRS, SCR, PRL Benibachi, PRL Akaebiosato, Taiwan Bee red, Ebi Tengu Red Galaxy Pinto, Topaz Blue, Green Jade a Sakura Red, Calceo
-
Denis
- Administrátor
Macadlo nepytal si sa Ondreja ci on nema s nim skusenost? Ma od mna crs/cbs, neviem na com ich ma, ale vravel ze sa mu drzia. Neviem o nikom tu z fora, ze by mal ten substrat.
-
džara
- Dátum registrácie: 11 Okt 2014, 10:10
ja ho mam v jednom krevetarku 7 mesiacov. mam z neho zmiesane pocity. zo zaciatku mi stahol ph na 5, z coho som mal obavy. casom sa to upravilo oklo 6. no neviem preco mi casom vyskocilo no3 skoro k 50. vtedy som dostal strach, ved v druhom akva krmim skoro rovnako a substrat je tam starsi- no iny. dnes som meral no3 a podarilo sa mi to stahnut na 10. tds sa snazim mat okolo 150 no za par dni pomali stupa.
neviem, ale keby som mal moznost zohnat ebi gold, tak nevaham. enviroment neni zly, ale na ebi gold nema.
neviem, ale keby som mal moznost zohnat ebi gold, tak nevaham. enviroment neni zly, ale na ebi gold nema.
-
piril
- Dátum registrácie: 03 Júl 2015, 20:28
To ten ebi gold je tak dobry substrat?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných