Denis, pokial budes este aj ty aktivne rozbiehat vsetky mozne aj nemozne temy vo fore "Vase krevetkaria", budes musiet o moderovanie fora poziadat niekoho ineho!!!Denis napísal:Roman rozmyslal som, ze preco si mal ten hromadny uhyn a napada ma podny filter. Pravdepodobne tam bude problem, pretoze tam bolo najviac bakterii a samozrejme pri tej 16hod odstavke zrejme pokapali a krevetkam pokazili vodu. Navyse krevetky sa nimi zrejme aj prejedli. Cize este aj v krevetkach to posobilo nejaky cas.
Nic ine ma nenapada, ze by im chybal kyslik to sa povedat neda. Ja ked idem na burzu balim 50ks crs do cca 2 litrov vody a 3 litrov vzduchu, nie kysliku. A zvladnu tam byt 12 hod. Urcite aj viac by zvladli. Cize nedostatkom kyslika podla mna ti nepodochli. Ale ako aj chalani pisali, opatovne zapnutie filtra vyhodilo do akva podochnute bakterie. A slo to.
Milos napísal:Denis, pokial budes este aj ty aktivne rozbiehat vsetky mozne aj nemozne temy vo fore "Vase krevetkaria", budes musiet o moderovanie fora poziadat niekoho ineho!!!
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný