CRS Tmavé flíčky
-
- Dátum registrácie: 06 Apr 2017, 21:34
- Kontaktovať používateľa:
CRS Tmavé flíčky
Nedávno jsem koupil Crystal Super Red krevetky, a mají za hlavou dvě symetrické tečky. Na internetu jsem o tom nic moc nenašel, podobně vypadá jen ,,Chitinolytic bacterial disease,, ( https://www.shrimpcorner.co.uk/blog/pos ... treatments ). Ale krevetky už mám týden, zatím jsou naprosto v pořádku a nevypadá to, že by jim něco bylo. Nemáte s tímto někdo zkušenost ?
Díky za každý příspěvek
-
- Dátum registrácie: 03 Okt 2014, 21:17
Re: CRS Tmavé flíčky
to nie je ochorenie, jedna sa o uplne normalny, casty prvok sfarbenia CRS.
Chovam: taiwan bee, taiwan hybrid, sulawesi kardinal, CRS, CBS, bloody mary, blue velvet, blue topas
-
Díky moc za rychlou odpověď. Tak to jsem rád
.

-
Sme tu pre vas vo dne v noci!
Som si myslel, ze ta odpoved potesi. Ale zasa aby to vsetko nebolo az take krasne, nieco malo k tomu dodam. Ja osobne som si nie uplne na 100% isty a sam mam dve hypotezy:
S pravdepodobnostou 95% podla mojich skusenosti, sa naozaj jedna len o bezne a zdrave sfarbenie.
S pravdepodobnostou 5% to ale moze byt tak, ze sa jedna o sfarbenie, ktore samo osebe este nie je chorobou, ale signalizuje prilis vysoke NO3 a treba vymenit cast vody. Ale ak mas nove akvarium , to pravdepodobne nehrozi a tvoja skusenost podporuje tu hypotezu, ktorou som si istejsi...teda ze je to bezne sfarbenie zdravej krevetky.

Som si myslel, ze ta odpoved potesi. Ale zasa aby to vsetko nebolo az take krasne, nieco malo k tomu dodam. Ja osobne som si nie uplne na 100% isty a sam mam dve hypotezy:
S pravdepodobnostou 95% podla mojich skusenosti, sa naozaj jedna len o bezne a zdrave sfarbenie.
S pravdepodobnostou 5% to ale moze byt tak, ze sa jedna o sfarbenie, ktore samo osebe este nie je chorobou, ale signalizuje prilis vysoke NO3 a treba vymenit cast vody. Ale ak mas nove akvarium , to pravdepodobne nehrozi a tvoja skusenost podporuje tu hypotezu, ktorou som si istejsi...teda ze je to bezne sfarbenie zdravej krevetky.
Chovam: taiwan bee, taiwan hybrid, sulawesi kardinal, CRS, CBS, bloody mary, blue velvet, blue topas
-

-
....myslim, ze budu fit 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní