Milos napísal:Hora, ved tu 200-ku napusti vodou, daj tam trocha machu apar rastlin, nastav osvetlenie, pusti filter a vhod nejake listy. Do toho nejake neocaridiny a do septembra sa toho nemusis pri obcasnom krmeni ani dotknut.
urobil som to

po n ovom zábehu,nic extra,co som pobral od kamarata hydrocotilu,hygrophilu,heterantheru,valisneriu,aponogetony som mal v pivnici,z krevetkarka machy.....akurat som kupil microsorum,uz to bolo dennodenne

pocuvat,ze mam dat do garaze prazdne akva z obyvacky
krevetiek je uz vela v tom malom,tak mozno aj stovku malych som prelozil,asi dam spat aj bojovnicu,iné ryby zatial nie,ked sa ukludni zivotny zhon,teraz naozaj nemam cas na 5dnove vymeny,ked to nebude aponogetonom vyhovovat alebo budu chradnut bohuzial,
pH je v tej 30dke 8,5,boraraskam,pygmejom to myslim nevadi aj ked sa pise inak,asi to robi sepiova kost a benibachi kamen,lebo vstupnu vodu mam 7,4,preto som v 200 postupne nastavil pH na udrzovanie 7,6,pps mi stoji v chladnicke ale kedze by som hnojil velmi nepravidelne,nebudem davat nic,aj svetlo som zo 138w znizil na 60w,na kos filtra jemnozrny molitan nech znizi cirkulaciu a tie male cherry aby necucalo do kanistra
Brotie mi nechali dve ulity na okrasu,skoda nevydrzali dlho,thiary žiju,s tymi oranzovymi kotulkami som neurobil dobre,len ich redukujem,esteze su velke a dobre sa vyberaju,mlade uz nie su tak oranzove ako tie z burzy
Maroš z toho maleho kuska machu mam uz z polovice obrasteny koren,ani neviem aky to je druh.