Riasove granole/flakes

Čím a ako často kŕmiť krevetky
Napísať odpoveď
Hryzo
Dátum registrácie: 07 Okt 2014, 21:51
Kontaktovať používateľa:

Riasove granole/flakes

Príspevok od používateľa Hryzo »

no, kupil som si na skusku riasove granolky alebo ako to nazvat (algae flakes) a musim povedat, ze nielen krevetky, ale aj otici (ottocinclus affinis) sa za nimi idu roztrhat ... normalne otici odhanali krevetky a to sa mi este nikdy nestalo

zlozenie pisu: Protein, wheat flour, spirulina, soy protein, yeast powder, spinach powder, β-Carotene, probiotics......and so on.
algae flakes_PerfectPhoto.cz_2015-02-20 18-27-42.jpg
nepredpokladam, ze by im to malo nejako ublizit (nieco o com neviem v ramci zlozenia alebo tak), takze mozem len odporucat
chovam - ryby, raky, krevetky, slimaky
Denis
Administrátor
Dátum registrácie: 30 Sep 2014, 13:35
Kontaktovať používateľa:

Re: Riasove granole/flakes

Príspevok od používateľa Denis »

Hryzo zakazdym, ked som na ebayi a hladam nove krmiva pokukujem po tomto krmive a neviem sa odhodlat ho kupit (mam snad 15 druhov krmiv a doplnkov). A vzdy ma zaujme tento napis: 至極えびの餌
Hryzo
Kontaktovať používateľa:

ten nadpis naozaj netusim co znamena ... mozno to je len napisane v cinstine a nezobrazuje s a to tak ako ma ... mne to dnes doslo, hodil som to krevetkam, a tolko zivota som tam asi este nevidel ... naozaj ... mam doma aj original spirulina tabletky od SERA ... tie si skoro ani nevsimaju ... tieto ... vsak som pisal v prvom prispevku ... vojna medzi otikmi a krevetkami kdo si uchmatne viac (a to teraz krmim kazdy den)

ako kludne pockaj mesiac, ci nenahlasim nejake divne mutacie alebo vyvoj krevetiek k samovrazednym sklonom vrazanim hlavy do skla ... ja som len napisal prvy dojem ktory ma dost prekvapil :)
Fko
Dátum registrácie: 28 Okt 2014, 22:09
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fko »

tak som si to tiez objednal... Hryzo ak spozorujes nejake nepriaznive ucinky prosim daj vediet :)
Hryzo
Kontaktovať používateľa:

Zatiaľ len prílišnú pažravosť
Hryzo
Kontaktovať používateľa:

takze, krevetky granolky stale miluju, ziadne vedlajsie ucinky nebadam a papaju to aj mlade, nedavno vyliahnute kusky
slimaci sa na granolku vrhaju pazravejsie ako krevetky tusim
slimaci sa na granolku vrhaju pazravejsie ako krevetky tusim
zaujimavy vsak je dnesny pokus:

najprv som dal granolku a po pol hodine uvarenu zihlavu (par mladych vyhonkov som nasiel, ale zatial velka slabota) ... a zaujimave je to, ze viac krevetiek bolo na zihlave, ako na granolke ... v 54ke neviem, pretoze tam granolku spapali okamzite a teraz tam maju uz iba zihlavu, a tam sa na zihlavu tolko nevrhli

...... znamemu som dal tie granolky tiez, a jeho krevetky (ktore ma odo mna) si tu granolku moc nevsimali zevraj ... asi ich castejsie krmi ako ja :D

tak isto mozme cakat nejak postrehy od mosfeta, pretoze som posielal vzorku aj jemu :)

tot zatial vsetko z postrehov ...

p.s. hadzem to aj slimakom co mam v zavaraninovych poharoch, konkretne kotulkam vsetkych farieb, vezovkam a levatkam ... a vsetky to zeru uplne v pohode ... mam objednanych dalsich 85 gramov kedze sa to osvedcilo ... keby niekdo chcel, mozem predat :P
Používateľov profilový obrázok
mosfet
Dátum registrácie: 05 Okt 2014, 21:57
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mosfet »

No keďže som bol vyzvaný: takže
- red cherry aj yelow fire sa na ne vrhli akoby nikdy nič nejedli :D
- red bee to jedli, ale nešli sa zblázniť
- taiwan bee si to veľmi nevšímali ( no možno preto že dvadsiatka je dosť zariasená )
Toť postrehy od utorka.
Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný