no, kupil som si na skusku riasove granolky alebo ako to nazvat (algae flakes) a musim povedat, ze nielen krevetky, ale aj otici (ottocinclus affinis) sa za nimi idu roztrhat ... normalne otici odhanali krevetky a to sa mi este nikdy nestalo
zlozenie pisu: Protein, wheat flour, spirulina, soy protein, yeast powder, spinach powder, β-Carotene, probiotics......and so on.
nepredpokladam, ze by im to malo nejako ublizit (nieco o com neviem v ramci zlozenia alebo tak), takze mozem len odporucat
Riasove granole/flakes
-
Hryzo
- Dátum registrácie: 07 Okt 2014, 21:51
- Kontaktovať používateľa:
Riasove granole/flakes
chovam - ryby, raky, krevetky, slimaky
-
Denis
- Administrátor
- Dátum registrácie: 30 Sep 2014, 13:35
Re: Riasove granole/flakes
Hryzo zakazdym, ked som na ebayi a hladam nove krmiva pokukujem po tomto krmive a neviem sa odhodlat ho kupit (mam snad 15 druhov krmiv a doplnkov). A vzdy ma zaujme tento napis: 至極えびの餌
-
Hryzo
ten nadpis naozaj netusim co znamena ... mozno to je len napisane v cinstine a nezobrazuje s a to tak ako ma ... mne to dnes doslo, hodil som to krevetkam, a tolko zivota som tam asi este nevidel ... naozaj ... mam doma aj original spirulina tabletky od SERA ... tie si skoro ani nevsimaju ... tieto ... vsak som pisal v prvom prispevku ... vojna medzi otikmi a krevetkami kdo si uchmatne viac (a to teraz krmim kazdy den)
ako kludne pockaj mesiac, ci nenahlasim nejake divne mutacie alebo vyvoj krevetiek k samovrazednym sklonom vrazanim hlavy do skla ... ja som len napisal prvy dojem ktory ma dost prekvapil
ako kludne pockaj mesiac, ci nenahlasim nejake divne mutacie alebo vyvoj krevetiek k samovrazednym sklonom vrazanim hlavy do skla ... ja som len napisal prvy dojem ktory ma dost prekvapil
-
Fko
- Dátum registrácie: 28 Okt 2014, 22:09
tak som si to tiez objednal... Hryzo ak spozorujes nejake nepriaznive ucinky prosim daj vediet 
-
Hryzo
-
Hryzo
takze, krevetky granolky stale miluju, ziadne vedlajsie ucinky nebadam a papaju to aj mlade, nedavno vyliahnute kusky
zaujimavy vsak je dnesny pokus:
najprv som dal granolku a po pol hodine uvarenu zihlavu (par mladych vyhonkov som nasiel, ale zatial velka slabota) ... a zaujimave je to, ze viac krevetiek bolo na zihlave, ako na granolke ... v 54ke neviem, pretoze tam granolku spapali okamzite a teraz tam maju uz iba zihlavu, a tam sa na zihlavu tolko nevrhli
...... znamemu som dal tie granolky tiez, a jeho krevetky (ktore ma odo mna) si tu granolku moc nevsimali zevraj ... asi ich castejsie krmi ako ja
tak isto mozme cakat nejak postrehy od mosfeta, pretoze som posielal vzorku aj jemu
tot zatial vsetko z postrehov ...
p.s. hadzem to aj slimakom co mam v zavaraninovych poharoch, konkretne kotulkam vsetkych farieb, vezovkam a levatkam ... a vsetky to zeru uplne v pohode ... mam objednanych dalsich 85 gramov kedze sa to osvedcilo ... keby niekdo chcel, mozem predat
najprv som dal granolku a po pol hodine uvarenu zihlavu (par mladych vyhonkov som nasiel, ale zatial velka slabota) ... a zaujimave je to, ze viac krevetiek bolo na zihlave, ako na granolke ... v 54ke neviem, pretoze tam granolku spapali okamzite a teraz tam maju uz iba zihlavu, a tam sa na zihlavu tolko nevrhli
...... znamemu som dal tie granolky tiez, a jeho krevetky (ktore ma odo mna) si tu granolku moc nevsimali zevraj ... asi ich castejsie krmi ako ja
tak isto mozme cakat nejak postrehy od mosfeta, pretoze som posielal vzorku aj jemu
tot zatial vsetko z postrehov ...
p.s. hadzem to aj slimakom co mam v zavaraninovych poharoch, konkretne kotulkam vsetkych farieb, vezovkam a levatkam ... a vsetky to zeru uplne v pohode ... mam objednanych dalsich 85 gramov kedze sa to osvedcilo ... keby niekdo chcel, mozem predat
- mosfet
- Dátum registrácie: 05 Okt 2014, 21:57
No keďže som bol vyzvaný: takže
- red cherry aj yelow fire sa na ne vrhli akoby nikdy nič nejedli
- red bee to jedli, ale nešli sa zblázniť
- taiwan bee si to veľmi nevšímali ( no možno preto že dvadsiatka je dosť zariasená )
Toť postrehy od utorka.
- red cherry aj yelow fire sa na ne vrhli akoby nikdy nič nejedli
- red bee to jedli, ale nešli sa zblázniť
- taiwan bee si to veľmi nevšímali ( no možno preto že dvadsiatka je dosť zariasená )
Toť postrehy od utorka.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných